امکان جالبی که در نسخه‌های اخیر به بخش کنترل سوپرگروه‌ها اضافه شده، قابلیت محدود کردن کاربران در سوپرگروه است. از این پس می‌توانید به‌جای آنکه یک کاربر را به‌طور کامل از سوپرگروه اخراج یا بلاک کنید، تنها به محدود کردن موقت او بپردازید. برای مثال می‌توانید مشخص کنید که کاربر مورد نظر تا یک هفته اجازه‌ی ارسال مطلب در سوپرگروه نداشته باشد. یک کاربر در حالت عادی می‌تواند پیام‌های جدید را بخواند، پیام جدید ارسال کند، مدیا و استیکر بفرستد و اقدام به انتشار لینک کند. از این پس می‌توانید روی تمام این موارد به‌صورت تفکیک‌شده کنترل داشته باشید و هرکدام را که مایل بودید، برای یک کاربر خاص غیرفعال کنید. برای دسترسی به این صفحه، به لیست اعضا بروید و روی کاربر مورد نظر لمس طولانی کنید و در منوی باز شده، Restrict User را انتخاب کنید. امکان Ban یا مسدود کردن زمان‌بندی شده‌ی اعضا نیز در این صفحه قرار گرفته است‌.

دیدگاهتان را بنویسید