مطمئنا برای شما هم بارها پیش آمده است که پیام یا استیکری را به‌ اشتباه برای شخصی ارسال کنید یا بعد از گذشت چند دقیقه از ارسال یک پیام و قبل از خوانده شدن آن، از کار خود پشیمان شوید. با استفاده از امکان ادیت پیام‌ها این مشکل تا حدودی برطرف خواهد شد و می‌توانید در صورت ارسال یک پیام اشتباه یا پشیمان شدن از ارسال آن، با ویرایش پیام مورد نظر آن را تغییر دهید. اما این روش راه حل بی‌نقصی نیست؛ چراکه تنها برای پیام‌های متنی قابل انجام است و در رابطه با استیکر یا فایل ارسال‌شده کمکی به کاربر نمی‌کرد. ضمن آنکه با این کار همچنان برای شخص مورد نظر نوتیفیکیشن ارسال می‌شود و نمی‌توانید شرایط را طوری تغییر دهید که شخص مقابل حتی متوجه نشود که شما به او پیام داده بودید. خوشبختانه در نسخه‌ی ۳.۱۶ سرانجام این امکان به تلگرام اضافه شد و قادر خواهید بود پیام‌ها، استیکرها و فایل‌های مختلف را حتی پس از ارسال (تا ۲ روز) حذف کنید؛ به‌طوری که پیام مورد نظر از گوشی شخص مقابل نیز به‌طور کامل پاک شود و نوتیفیکیشنی در گوشی او باقی نماند. این امکان چه برای پیام‌های Seen شده و چه نشده قابل انجام خواهد بود.

برای این امر کافی است روی پیام، استیکر یا فایل مورد نظر لمس و سپس گزینه‌ی Delete را انتخاب کنید. دقت داشته باشید بعد از انجام این کار، پنجره‌ای نمایش داده خواهد شد که در آن گزینه‌ای با عنوان Delete FOR وجود دارد. برای آنکه پیام مورد نظر برای شخص مقابل نیز حذف شود و دیگر قابل نمایش نباشد، باید این گزینه را فعال و سپس حذف پیام را تأیید کنید.

دیدگاهتان را بنویسید